ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
24 Αυγούστου, 2016
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 33 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4368/2016
31 Αυγούστου, 2016
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
24 Αυγούστου, 2016
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 33 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4368/2016
31 Αυγούστου, 2016
Εμφάνιση όλων

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ φαρμακοποιών
 
Συνδικαλιστική Ανωριμότητα;
 
«ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ»  
γράφουν πλακάτ που συνήθως κρατάμε σε όλες τις κινητοποιήσεις , κλαδικές ή γενικές. Απέναντι λοιπόν στις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές στην χώρα και στον χώρο της υγείας ειδικότερα, που τον έχουν διαλύσει και στερούν βασικές παροχές από τους ασθενέστερους πολίτες , θα περίμενε κανείς κλαδική σύμπνοια. Ειδικότερα οι κατέχοντες και πρώτες θέσεις στα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα θα έπρεπε να  δείχνουν το  δρόμο της ενότητας και του αγώνα και όχι του διχασμού και  της κοκορομαχίας.
  Τελευταία , χωρίς να έχουμε καταλάβει κάποιον σοβαρό λόγο, ο γ.γ. του ΠΙΣ κος Δ. Βαρνάβας, επιτίθεται στους φαρμακοποιούς.
    Κάποιοι από τον κλάδο μας , που ψάχνουν αφορμή και είναι έτοιμοι για μακροσκελείς ανακοινώσεις, απαντούν, στον ρόλο του καλού
.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ
 
ΟΛΟΥΣ!
   Κατ’ αρχάς από τον κ. Δ. Βαρνάβα που πρώτος ήρξαντο χειρών αδίκως, με  αφορμή τελείως ασήμαντο θέμα. Για τις  θέσεις που κατείχε και κατέχει δεν του περιποιούν τιμή οι κοκορομαχίες . Κε Βαρνάβα, όταν κοιτάς την αυλή του γείτονα , καλό είναι να έχεις κοιτάξει  πρώτα  την δική σου ή επί το …Θεολογικότερο «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω».  Και η σιωπή πολλάκις είναι πολιτική στάση και όχι η στάση  «τζερτζελές να γίνεται».
Βασική υποχρέωση των επιστημονικών φορέων της χώρας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η πλήρης κάλυψη των αναγκών των Ελλήνων ασθενών.
 
   Αλλά  και από τους συναδέλφους που έχουν το ζωνάρι λυμένο για καυγά, το ίδιο απαιτούμε.
Δυστυχώς, η δύσκολη θέση της χώρας,  η δυσκολότερη στον χώρο της υγείας και η ακόμα πιο δύσκολη θέση των πολιτών και των κλάδων μας,  δεν παρέχουν  την πολυτέλεια στους εργαζόμενους στον χώρο της υγείας για ενδοκλαδικούς καυγάδες.
 
 ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ  ΠΑΙΔΙΑ!   ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ !
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ φαρμακοποιών  24-08-16