Κρούσματα ιού δυτικού Νείλου από τσιμπήματα κουνουπιών και στο Ρέθυμνο
10 Αυγούστου, 2018
Πρώτη Γενική Συνέλευση του ΔΙΛΟΦΑΡ ΧΑΝΙΩΝ
30 Νοεμβρίου, 2018
Κρούσματα ιού δυτικού Νείλου από τσιμπήματα κουνουπιών και στο Ρέθυμνο
10 Αυγούστου, 2018
Πρώτη Γενική Συνέλευση του ΔΙΛΟΦΑΡ ΧΑΝΙΩΝ
30 Νοεμβρίου, 2018
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 10-10-2018

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ   ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                                               ΧΑΝΙΩΝ                                                                             Δ/νση : Σφακίων 32 – Τ.Κ. 73134                                              

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

            Παρακαλείσθε, όπως στις 10 Oκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης, να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΥΦΑΧ στις Μουρνιές.

          Στο πρώτο μέρος θα αναπτυχθεί η ενότητα για τον επιστημονικό ρόλο του φαρμακοποιού αναφορικά με το Eθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού, με την ομιλία: «Εμβολιασμός παιδιών & εφήβων και ενηλίκων στην Ελλάδα, επικεντρώνοντας στον Πνευμονιόκοκο και Μηνιγγιτιδόκκο», από τον Παιδίατρο Μάριο Δέτση MD,MPH,MSc. Θα διανεμηθεί έντυπο υλικό, χρήσιμο για την εργασία μας.

          Θα αναλυθούν επίσης συνδικαλιστικά θέματα για το επάγγελμά μας καθώς θέματα ανάπτυξης και εξέλιξης των εφαρμογών eΔΑΠΥ για τα αναλώσιμα και esyntagografisiγια τα φάρμακα. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Βαλτάς Απόστολος, ο οποίος θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

         

                   Ο   Πρόεδρος                             Η   Γραμματέας

             Κατσαράκης Εμμανουήλ            Μιχαηλέλλη Ευστρατία