Ενδιαφέροντα Νέα
16 Φεβρουαρίου, 2012
ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΣ ΠΦΣ 18/02/12
20 Φεβρουαρίου, 2012
Εμφάνιση όλων

Το προς ψήφιση Νέο Νομοσχέδιο Υγείας

Συνάδελφοι,

Σας επισυνάπτω και το προς ψήφιση νέο Νομοσχέδιο Υγείας που ουσιαστικά εξειδικεύει την Νέα ψηφισμένη Δανειακή Σύμβαση ,στον χώρο της Υγείας .

Εχουμε την τύχει να έχουμε σαν πολιτικό προϊστάμενο έναν υπουργό ο οποίος έχει αναλάβει εργολαβικά να μας διαλύσει σαν κλάδο και να μας υποχρεώσει σαν επαγγελματίες υγείας να πάμε στα σπίτια μας …

Εχουμε λοιπόν υποχρέωση ,σαν νοήμονες πολίτες ,να παλέψουμε όλοι μαζί γιά την επιβίωσή μας .Επαναλαμβάνω το… :ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,γιατί από αυτήν την μάχη δεν θα προκύψουν φαρμακοποιοί νικητές και φαρμακοποιοί νικημένοι . Ολοι πρέπει να επιβιώσουμε ,γιατί όλοι έχουμε οικογένειες και υποχρεώσεις .

Ενα είναι σίγουρο ,ότι η επόμενη μέρα θα είναι τελείως διαφορετική γιά όλους .Κανείς δεν λέει ότι δεν πρέπει να μαζευτεί η κατάσταση ,αλλά οι φαρμακοποιοί δεν πρέπει να είναι αυτοί που κύρια θα πληρώσουν την νύφη ,γιατί δεν είναι κύρια αυτοί που δημιουργούν το κόστος στην Υγεία.

Τέλος ,η μέθοδος ,του να βγάζουν στα ΜΜΕ σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται και συνάδελφοι προκειμένου να τιμωρήσουν όλους συκοφαντώντας μας ,είναι παλαιά και μπαγιάτικη .Γιατί δεν βγάζουν ,επί τελους στον αέρα ,όλες αυτές τις περιπτώσεις που έγιναν αρπαχτές και σκάνδαλα που επιβάλουν ανάκληση αδειών και κόψιμο συμβάσεων ;;;;

Φαίνεται πως ο Υπουργός (Λοβέρδος ) και οι συν αυτόν γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη της προπαγάνδας και την εφαρμόζουν απαρέγκλητα.

Ο αγώνας είναι, συνάδελφοι ,άνισος ,ο Πολύς Κος Λοβέρδος ,δεν αντιμετωπίζεται εύκολα ,διότι είναι τηλεπερσόνα πρώτης γραμμής και μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγεί στον αέρα και να λέει χωρίς αντίλογο τα δικά του ,λασπώνοντας και παραπληροφορώντας .

Προσπαθείστε λοιπόν να ενημερωθείτε και μιλάτε με τον κόσμο που συναλλάσεστε ,απαντώντας σε όλα όσα σας ρωτούν ,παιρνοντας πάντα το μέρος το δικό του και αδειάζοντας την ισοπεδωτική πολιτική που εφαρμόζεται σε βάρος του .Ο σύμμαχός μας είναι ο κόσμος αυτός που αγωνιά ,γιά το εάν μπορεί, αύριο, να έχει το φάρμακό του .

Σας ενημερώνω επίσης ,πως στα χέρια μας βρίσκεται ,το καταστατικό που αφορά τον Διανεμητικό του Συλλόγου .Τώρα ,παρά ποτέ επιβάλλεται να το προχωρήσουμε ( ΓΣ γιά έγκριση ) . Ετσι θα έχουμε ένα εργαλείο ,χρήσιμο γιά να παλέψουμε την δύσκολη καθημερινότητα .

Αφού το συζητήσουμε στο ΔΣ ,θα σας το στείλουμε γιά να το μελετήσετε .

Ρέθυμνο 15/2/12

Σήφης Σπαντιδάκης

>>Το προς ψήφιση νέο Νομοσχέδιο Υγείας