ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ HELLAS PHARM
3 Απριλίου, 2013
ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΖΟΛΕΣ
3 Απριλίου, 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ HELLAS PHARM
3 Απριλίου, 2013
ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΖΟΛΕΣ
3 Απριλίου, 2013
Εμφάνιση όλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ HELLAS PHARM

Hellas PHARM 2013

«ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ: το σήμερα και η επόμενη μέρα»

www.hellaspharm.gr

 

Το Hellas PHARM 2013 πραγματοποιείται σε μια περίοδο που η βαθιά και παρατεταμένη οικονομική κρίση, οι απαιτήσεις της τρόικας και οι νομοθετημένες, ή και οι υπό διαπραγμάτευση, αλλαγές στη φαρμακευτική περίθαλψη, προϊδεάζουν για την επόμενη ημέρα για το ελληνικό φαρμακείο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πειραιά συνδιοργανώνουν το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM 2013, στις 6-7 Απριλίου 2013, στο Helexpo Palace στο Μαρούσι.

 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα αναπτυχθούν και θα ανταλλαγούν απόψεις πάνω σε θέματα τόσο επιστημονικού όσο και επαγγελματικού ενδιαφέροντος.

Το στρογγυλό τραπέζι «Γενόσημα φάρμακα: ασφάλεια και χορήγηση», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου στις 11:00-13:30, θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις σχετικά με το επίκαιρο αυτό θέμα, που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των φορέων της υγείας. Συντονιστής θα είναι ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κωνσταντίνος Λουράντος. Εισηγητές θα είναι οι κ.κ.

  • Γιάννης Τούντας, πρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)

  • Κωνσταντίνος Δεμέτζος, καθηγητής Φαρμακευτικής Νανο-Τεχνολογίας, διευθυντής του Εργαστηρίου Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του ΕΚΠΑ, πρόεδρος της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ)

  • Βασίλειος Πενταφράγκας, εντεταλμένος σύμβουλος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ)

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Θεόδωρος Κωλέτης, αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ)

 

Άλλα θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν, κατά τη διάρκεια του συνεδριακού προγράμματος, είναι:

  • Φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής φυτικής προέλευσης

  • Το σύγχρονο φαρμακείο: κατασκευές-εξοπλισμοί

Παράλληλα με το συνεδριακό μέρος θα λειτουργήσει και έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών και υπηρεσιών φαρμακείου στην οποία συμμετέχουν 91 εταιρείες της φαρμακευτικής αγοράς.

 

Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου είναι η SUPERFOODS.

Χορηγοί επικοινωνίας: ygeia360.gr και pharmacorner.gr