Επιστημονική εκδήλωση Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων – Βράβευση Τάσου Βάμβουκα‏

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ
22 Μαΐου, 2014
ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΣ (26/05/14) ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
27 Μαΐου, 2014
Εμφάνιση όλων

Επιστημονική εκδήλωση Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων – Βράβευση Τάσου Βάμβουκα‏

logo IDEEAF

Το Iνστιτούτο Δια βίου Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (Ι.Δ.Ε.Ε.Α.Φ.) του ΠΦΣ πιστοποιεί όσους παρακολουθούν τα πολύ υψηλού επιπέδου σεμινάρια του, και δημιουργεί το ρηξικέλευθο προηγούμενο για την πιστοποιημένη δια βίου εκπαίδευση.

Οι φαρμακοποιοί ενημερώνονται με τον πιο επίσημο τρόπο, γίνονται όλο και καλύτεροι και οι υπηρεσίες προς τον πολίτη αυξάνονται και βελτιώνονται στο μέγιστο βαθμό. Παράλληλα η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος να ανανεώνεται μέσα από διαδικασίες μάθησης από εκλεκτούς ομιλητές καθηγητές.

Στα Χανιά πραγματοποιήθηκε εκδήλωση – στα πλαίσια της ενότητας σεμιναρίων υπό την έγκριση του ΕΟΦ – με τίτλο ασφάλεια φαρμάκων κατά την έναρξη της οποίας βραβεύτηκε ο Τάσος Βάμβουκας επί 9 έτη πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Χανίων, για την προσφορά του στο Σύλλογο Χανίων, τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Χανίων τον οποίο μετεγκατέστησε σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και το Κοινωνικό Φαρμακείο του οποίου υπήρξε ιδρυτής. Τη βράβευση έκαναν οι πρόεδροι των Συλλόγων Χανίων και Ηρακλείου κ. Εμμ.Κατσαράκης και Γιάννης Τσικανδηλάκης.