Χορήγηση φαρμάκων υψηλού κόστους ειδικών παθήσεων
5 Ιουνίου, 2012
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΑΥΤΕΚΩ
13 Ιουνίου, 2012
Εμφάνιση όλων

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ…

Υπό την ασφυκτική πίεση Κυβέρνησης -ασφαλισμένων-συναδέλφων-ΜΜΕ κλπ, ο κλάδος, εν μέσω προεκλογικής περιόδου συνεχίζει την κινητοποίησή του. Πληροφορίες του στυλ: Πληρώθηκαν και σταμάτησαν,

ή

Εκβιασμοί από μεριάς του υπουργού του στυλ : Εαν δεν σταματήσουν δεν θα πληρωθούν

ή Λαϊκισμός του στυλ : Τόσο καιρό μας τα παίρνανε ,τώρα θέλουνε τα λεφτά μας , 

ή Λασπολογία του στυλ :Οι διεφθαρμένοι που μας έχουν πιεί το,αίμα μας !!!

Προφανώς δεν μπορούν να σκεφτούν ,ή δεν θέλουν ,πως πίσω από όλον αυτό τον χαμό βρίσκονται οι άφρονες κυβερνητικές πολιτικές χρόνων.

Εμείς επιθυμούμε να είμαστε ζωντανοί την επόμενη ημέρα .Μπορεί να υποστούμε μιά άνευ προηγουμένου επίθεση στα εισοδήματά μας ,μπορεί να ζήσουμε δύσκολες μέρες ,όπως όλος ο κόσμος ,αλλά μπορεί και κάποιοι από εμάς να μην αντέξουν ,το σίγουρο όμως είναι ότι η επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς της πίστωσης προς τον ΕΟΠΥΥ, θα πρέπει να γίνει με τους όρους που θέλουμε εμείς και όχι ο υπηρεσιακός υπουργός ,ο οποίος ,ως γνωστόν , παίρνει κανονικά τον μισθό του ,παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες στην χώρα .

Συνάδελφοι

Συνεχίζουμε … (όσοι ,εξ ημών ,θέλουν να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν ,ας το κάνουν ,γιατί αυτοί θα χάσουν …)

Υπάρχουν δεσμεύσεις για εκταμιεύσεις χρημάτων ( όπως είναι γνωστό ο ΠΦΣ συμμετέχει στο ΔΣ του ΕΟΠΥΥ)

Εμείς λοιπόν ,αλλά και όλοι οι άλλοι πάροχοι υγείας ,συνεχίζουμε να θέλουμε ,σταθερή χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ με το 0,6% του ΑΕΠ και όχι το 0,4 % που απεφάσισε ο Κος Λοβέρδος ,οι εισφορές προς τα ασφαλιστικά ταμεία των ασφαλισμένων να πηγαίνουν κατ ευθείαν στον ΕΟΠΥΥ ,το rebate ημών και της βιομηχανίας΄επίσης εκεί και ο ΟΓΑ να αρχίσει ,επί τέλους ,να συμμετέχει στην ενίσχυση του κουμπαρά . Επιθυμούμε την διευθέτηση του θέματος των ΦΥΚ-ΓΑΛΑΤΩΝ και πιέζουμε να εφαρμοστεί η λογική του συμψηφισμού στα χρέη του Δημοσίου προς εμάς .

Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 5 ΕΡΓΑΣΊΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ .

Ρέθυμνο 6/6/12