Συνταγογράφηση από μη συμβεβλημένους ιατρούς στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
5 Ιανουαρίου, 2012
EOPPY logo
ΕΟΠΥΥ: ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
10 Ιανουαρίου, 2012
Συνταγογράφηση από μη συμβεβλημένους ιατρούς στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
5 Ιανουαρίου, 2012
EOPPY logo
ΕΟΠΥΥ: ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
10 Ιανουαρίου, 2012
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΓΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

oga logoΟ ΟΓΑ έχοντας ενταχθεί από 1-1-2012 στον «Ενιαίο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας» – Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ενημερώνει όλους τους ασφαλισμένους του ότι:

1. Οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ έχουν πρόσβαση σε όλους τους γιατρούς που είναι συμβεβλημένοι ή θα συμβληθούν στον «Ενιαίο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας» – ΕΟΠΥΥ.

2. Τα Ατομικά Συνταγολόγια των ασφαλισμένων του ΟΓΑ δεν ισχύουν και η συνταγογράφηση θα γίνεται ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα σε συνταγολόγιο ενιαίου τύπου που έχουν προμηθευτεί οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ.

3. Οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ είναι απαραίτητο, κατά την επίσκεψη στο γιατρό, να επιδεικνύουν το Βιβλιάριο Υγείας, ασφαλιστικά ενήμερο, (τα βιβλιάρια υγείας ισχύουν και εξακολουθούν να θεωρούνται από τους αρμόδιους Ανταποκριτές του ΟΓΑ), για να έχουν ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη.

4. Οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ μπορούν να έχουν σχετική ενημέρωση για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ καλώντας το τριψήφιο 184 καθώς και από όλα τα ΚΕΠ. Επίσης, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr όπου είναι αναρτημένοι κατάλογοι των συμβεβλημένων ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ