Επιστολή ΠΦΣ προς του Υπ. Υγείας για το ζήτημα των εσφαλμένων τιμών σε ΜΗΣΥΦΑ κατά την εκτέλεση των συνταγών στο Σ.Η.Σ.
31 Μαρτίου, 2023
Πληρωμή ΕΟΠΥΥ 95% μηνός Φεβρουαρίου
5 Απριλίου, 2023
Επιστολή ΠΦΣ προς του Υπ. Υγείας για το ζήτημα των εσφαλμένων τιμών σε ΜΗΣΥΦΑ κατά την εκτέλεση των συνταγών στο Σ.Η.Σ.
31 Μαρτίου, 2023
Πληρωμή ΕΟΠΥΥ 95% μηνός Φεβρουαρίου
5 Απριλίου, 2023
Εμφάνιση όλων

Με επιτυχία διεξήχθη το 2ο σεμινάριο χρηματοοικονομικής διαχείρισης φαρμακείου στη Λαμία

Το 2ο Σεμινάριο για την χρηματοοικονομική διαχείριση του φαρμακείου έγινε στη Λαμία

 

Συνεχίζεται με επιτυχία ο κύκλος των σεμιναρίων χρηματοοικονομικής διαχείρισης, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και το ΙΔΕΕΑΦ σε συνεργασία με τοπικούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους.

Το δεύτερο δια ζώσης σεμινάριο με κεντρικό τίτλο  «Εφαρμοσμένα χρηματοοικονομικά φαρμακείου – από την θεωρία στη πράξη» με εισηγητή τον κ. Αλέξανδρο Δεληκούρα, σύμβουλο επιχειρήσεων με πολύχρονη εμπειρία στην υποστήριξη και στη συμβουλευτική λειτουργίας φαρμακείων, πραγματοποιήθηκε στη Λαμία την Κυριακή 2 Απριλίου, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εύβοιας, Θήβας, Λιβαδειάς, Φθιώτιδας & Φωκίδας.

Στην έναρξη του σεμιναρίου απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΙΔΕΕΑΦ και αντιπρόεδρος του ΠΦΣ κ. Σεραφείμ Ζήκας ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία την οποία έχει δώσει ο ΠΦΣ στη δημιουργία και διάδοση του σεμιναρίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι σταθερά, αμετακίνητα και με πράξεις στηρίζουμε το μικρό και μεσαίο φαρμακείο.

«Ο νέος νόμος για συνενώσεις και συνεργασίες μεταξύ φαρμακοποιών, το σεμινάριο για τις ορθές πρακτικές χρηματοοικονομικής διαχείρισης στο φαρμακείο – ως συνέχεια πληθώρας σεμιναρίων τα οποία εδώ και τέσσερα χρόνια διενεργούνται σε όλη την επικράτεια – έχουν ως στόχο τη διαρκή αναβάθμιση του ρόλου μας στην κοινωνία καθώς και την μετεξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό του Ελληνικού φαρμακείου σε μια σύγχρονη, βιώσιμη και σε τροχιά ανάπτυξής μονάδα, με σκοπό την ολοένα και πιο ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη και τον ασθενή. Δραστηριοποιούμαστε σε ένα πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, που αλλάζει διαρκώς και στο οποίο τίποτα από όσα γνωρίζαμε δεν είναι πλέον δεδομένο καθώς απαιτούνται διαρκείς προσαρμογές. Όλα κρίνονται και αξιολογούνται και πρέπει διαρκώς και αδιαλείπτως να δημιουργούμε τα κατάλληλα εκείνα εργαλεία, προκειμένου το μικρό και μεσαίο φαρμακείο να μπορεί να σταθεί με ισότιμους όρους , απέναντι σε ένα ακραία επιθετικό  και ανταγωνιστικό περιβάλλον» .

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο κ. Αθαν. Γουβάλας και ο πρόεδρος του ΦΣ Θήβας κ. Ξενοφών Παπαθανασίου απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό. Τις εργασίες του σεμιναρίου παρακολούθησε πλήθος φαρμακοποιών οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά με τις παρατηρήσεις και τις ερωτήσεις τους, στο κλείσιμο ενός καθ’ όλα επιτυχημένου σεμιναρίου.

Photo Gallery