ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ -ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ
6 Απριλίου, 2012
Συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία 06-04-2012
6 Απριλίου, 2012
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ -ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ
6 Απριλίου, 2012
Συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία 06-04-2012
6 Απριλίου, 2012
Εμφάνιση όλων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ προς τον ΕΟΠΥΥ

Οι φαρμακοποιοί του Ρεθύμνου καταγγέλλουν την παράνομη συμπεριφορά του ΕΟΠΥΥ, με την μη ουσιαστική αναγνώριση, από μεριάς του, των προηγούμενων χρεών, των ασφαλιστικών Ταμείων, τα οποία έχουν ενσωματωθεί σε αυτόν. 

Δηλώνουν ότι, θα προχωρήσουν στην κλιμάκωση των όποιων τους κινητοποιήσεων μαζί με τους άλλους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της χώρας ,προκειμένου να κλείσει αυτό το κεφάλαιο του εμπαιγμού και της παραπληροφόρησης, που ο ΕΟΠΥΥ έχει αναλάβει.

Προειδοποιούν, ότι το όποιο πολιτικό κόστος θα προξενήσει ,η αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων προς τους ασφαλισμένους του ,θα επωμιστούν οι εμπνευστές αυτής της αδικίας που γίνεται σε βάρος των φαρμακείων και τονίζουν ότι την συνεχής αύξηση του λειτουργικού κόστους του φαρμακείου, με νέες απαιτήσεις ,από μεριάς της κυβέρνησης δεν θα πρέπει να την θεωρεί ότι είναι τελεσίδικη, σαν διαδικασία .

Παλεύουμε για μια αξιοπρεπή διαβίωση .

Συμπαρατασσόμαστε με τον ταλαιπωρημένο πολίτη –ασφαλισμένο που προσπαθεί να αντέξει στην λαίλαπα των μνημονίων και να διαχειριστεί τις περικοπές στην ποιότητα ζωής του .

Από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ρεθύμνου