farm sunedrio

Να μη ξεχάσω...


Να κατεβάσω τον Οδηγό Φαρμακείου 2012 που περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για την καθημερινότητα του φαρμακοποιού.

Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΦ.Σ. ΚρήτηςΦ.Σ. ΗρακλείουΑνακοινώσειςΕπιστολή του Προέδρου του ΦΣΗ προς το ΔΣ του ΠΦΣ

Νέα Φ.Σ. Ηρακλείου

Επιστολή του Προέδρου του ΦΣΗ προς το ΔΣ του ΠΦΣ

Ηράκλειο, 24/03/2014

                                                                                                  

 

         Προς

Το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ.

     (Με fax)

Συνάδελφοι,

Στην Έκτακτη ΓΣ το Σάββατο 22/03/2014 για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ότι (ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του).

Ανέβηκα στην Αθήνα διακατεχόμενος από θυμό, για όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο μας, τώρα – χθες και δυστυχώς για αυτά που θα συμβούν αύριο και ήμουν θυμωμένος πρώτα από όλα με τον εαυτό μου και με κάποιους γραφικούς, που σκέφτονται όπως εμένα που τόσα χρόνια και ειδικά το τελευταίο διάστημα δεν προσπαθήσαμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά μήπως και καταφέρουμε να αλλάξουμε κάποια από αυτά που μας συμβαίνουν σήμερα.

Ο θυμός μου μεγάλωσε ακόμα περισσότερο με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την εκλογή του Προέδρου. Ξεκινώντας οι ομιλίες και αφού ως συνήθως, αρκετά άτομα και εγώ ως δια μαγείας για άλλη μία φορά ήμουν από τους τελευταίους. Μετά όμως από την παρέμβαση του Ανδρέα του Γαλανόπουλου να ψηφίσουμε πρώτα και μετά να συνεχιστούν οι ομιλίες (για να προλάβουν να ψηφίσουν αυτοί που ήταν από την επαρχία).

Αφού σχεδόν όλοι αποφασίσαμε ένα κοινό πλαίσιο διεκδίκησης αποφάσισα να μη μιλήσω παραχωρώντας μάλιστα το χρόνο μου σε ένα νέο συνάδελφο από την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος είχε να πει σημαντικά πράγματα, για να μην οξύνω την κατάσταση, μιας και όπως φαινόταν είχε διαμορφωθεί ένα θετικό κλίμα για ένα κοινό πλαίσιο διεκδίκησης.

Ότου θαύματος και όχι πριν λαλήσει ο πετεινός, ξαναείδαμε το ίδιο έργο, άλλα είχαμε αποφασίσει και άλλα γράφονταν στο δελτίο του ΠΦΣ.

Συνάδελφοι της πλειοψηφίας του ΠΦΣ φαίνεται ότι αυτά που διαθέτετε πλέον σε επάρκεια είναι η αλαζονεία και η αγωνία.

Αγωνία για το εάν θα συνεχίσετε να κατέχετε την καρέκλα σας.

Αγωνία για να προστατέψετε τον καλό Υπουργό σας. (άλλωστε ο κ. Δασκαλόπουλος μας προέτρεψε να τον ψηφίσουμε κιόλας, για φανταστείτε να έλεγα εγώ στη ΓΣ του ΠΦΣ να ψηφιστεί ο Χ ή ο Ψ βουλευτής άλλου κόμματος, που θα είναι μάλιστα και φαρμακοποιός, τι θα γινόταν από την πλευρά σας.)

Όσο αφορά την αλαζονεία, αυτή είναι επίκτητη από τα τόσα χρόνια που είστε στη διοίκηση του ΠΦΣ. Συμπεριφορές όπως αυτή απέναντι σε εμένα και στον κ. Σοφιανόπουλο κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Υπουργό, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η συμπεριφορά του Αντιπροέδρου κ. Βαλτά προς το πρόσωπο μου, αλλά και προς το πρόσωπο της γραμματέως του ΦΣΗ κας. Σκουλά και που αφορά τις προσπάθειες που κατά αυτόν δεν κάναμε για το θέμα της ΔΕΗ (τις όποιες κινήσεις έχουμε κάνει ή όχι θα τις αναλύσω προσωπικά σε ΔΣ του ΠΦΣ προσκομίζοντας και τα σχετικά έγγραφα.)

Αλαζονεία με τον τρόπο που συμπεριφερθήκατε το Σάββατο στην εκλογή του Προέδρου, αλαζονεία με το δελτίο τύπου που στείλατε κ.λ.π.

Συνάδελφοι της πλειοψηφίας του ΠΦΣ η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε (αφού βέβαια λήξουν οι κινητοποιήσεις που θα γίνουν για την ψήφιση του νομοσχεδίου) είναι να προκηρύξετε άμεσα εκλογές. Άλλωστε εάν πραγματικά η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου το Σάββατο είναι όπως εσείς ισχυρίζεστε, εξακολουθείτε να έχετε την πλειοψηφία οπότε (ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα)  

Υ.Γ. Δηλώνουμε ότι το ΔΣ και οι φαρμακοποιοί του ΦΣΗ θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να πετύχουν οι κινητοποιήσεις που (ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥ ΠΦΣ)

                                                

     Ο Πρόεδρος                                                                      

 

 

Τσικανδηλάκης Γιάννης                                                                                                                    

Go to top